2020-01-06 10:34:47• hírek • Bede Emőke

Kábítószer-kereső kutya segítségével buktattak le két szatmári dílert - Képek

A Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Igazgatóság szatmári irodájának ügyészei és a szatmári rendőrök egy január 3-án tartott közös akció során két, MDMA-val és ecstasy-val kereskedő személyre csaptak le – tájékoztatta híroldalunkat a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség.

A közreadott információk szerint az első személyt a kolozsvári határrendészet és egy kifejezetten kábítószer-keresésre specializálódott kutya segítségével buktatták le. A forgalomban lekapcsolt gépjármű átkutatásakor, a karosszériában elrejtve két zacskót találtak: egyikben 110 grammnyi fehér por, a másikban pedig 105 grammnyi barnás por lapult. Minden jel arra mutat, hogy a 29 éves férfinak már sikerült készlete egy részén túladnia, ugyanis az autóban a szerek mellett 1 200 euróra, 1 000 lejre és a precíziós mérlegre is akadtak. A hatóság gyanúja szerint a zacskókban található szer MDMA, melyet Németországból és Magyarországról hozhattak be, és minden valószínűség szerint Szatmárnémeti területén szerettek volna túladni rajta.


A kiterjesztett nyomozás során sikerült tetten érni egy másik személyt is, akinél elfogása pillanatában 63 szem ecstasy tablettát találtak. A férfit, illetve az utóbb lekapcsolt 30 éves nőt is 24 órára őrizetbe vették – közli a rendőség.




Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: